Teamet

Om mig selv kan jeg sige, at jeg er uddannet berider med speciale i dressur.
Jeg har selv uddannet flere heste fra bunden og op til Grand Prix-niveau i dressur; den mest kendte er nok Lady My, som gik på landsholdet med Mikala Gundersen i mange år.
Sideløbende med min egen forretning er jeg daglig leder af Helsinge Rideklub, hvor jeg også fungerer som læremester for stedets elever.
Jeg startede med at ride Grand Prix som 4.-års beriderelev under Søren Vallentin på Vilhelmsborg og har siden været bidt af uddannelse af især dressurheste- og ryttere.
Jeg har stærk tiltro til, at god grunduddannelse kan hjælpe langt de fleste langt op i dressurens sværeste klasser.
Hos os har vi fokus på, at hestene ikke overtrænes i forhold til deres alder og niveau; på denne måde har vi altid glade, velfungerende heste i stalden, der ikke står med skader. Af samme årsag går alle ridningshestene dagligt på fold for at forbedre sene- og ledkvalitet samt gøre hestene gode til at tackle forskellige underlagsforhold.
Efter en rideulykke i 2020 med et knust ben er jeg blevet klassificeret som pararytter. Jeg kan derfor ikke selv ride helt unge eller vanskelige heste mere.
Du skal altid være velkommen til en uforpligtende snak, hvis du overvejer at sende din hest i arbejde – så finder vi den mest optimale løsning for netop dig og din hest.

Lige nu har jeg ikke beriderelever.