Teamet

Om mig selv kan jeg sige, at jeg er uddannet berider med speciale i dressur.
Jeg har selv uddannet flere heste fra bunden og op til Grand Prix-niveau i dressur; den mest kendte er nok Lady My, som gik på landsholdet med Mikala Gundersen i mange år.
Sideløbende med min egen forretning er jeg daglig leder af Helsinge Rideklub, hvor jeg også fungerer som læremester for stedets elever.
Jeg startede med at ride Grand Prix som 4.-års beriderelev under Søren Vallentin på Vilhelmsborg og har siden været bidt af uddannelse af især dressurheste.
Jeg går meget op i, at hestene ikke overtrænes i forhold til deres alder og niveau; på denne måde har jeg altid glade, velfungerende heste i stalden, der ikke står med skader. Af samme årsag går alle ridningshestene dagligt på fold for at forbedre sene- og ledkvalitet samt gøre hestene gode til at tackle forskellige underlagsforhold.
Du skal altid være velkommen til en uforpligtende snak, hvis du overvejer at sende din hest i arbejde – så finder vi den mest optimale løsning for netop dig og din hest.

Det er svært at stå alene, når man driver forretning. Derfor har jeg nogle skønne mennesker til at hjælpe med at holde alle ender sammen.

Eirin Henni har allerede bestået sin ridelærereksamen og er nu i gang med instruktør-delen af uddannelsen med alle ambitioner om at blive helt færdig som berider. Hun drømmer om en karriere indenfor springning med stor vægt på hestetrivsel og grundridning. Oprindeligt er hun fra Norge, hvor hendes forældre driver en stor rideskole; hun har således masser af undervisnings- og driftserfaring med hjemmefra. Eirin springer på MA-niveau, rider dressur på S-niveau og er en let og blid rytter med god indføling og et stort mod.
Da Eirin er under uddannelse og skal have et vis antal starter hjem i forskellige discipliner, vil det være muligt at lave særaftaler med hende, hvis man har en mere rutineret hest, der ønskes fremvist ved stævner.

   

Beriderelevaspirant Nora Aagaard Clausen drømmer om at gå i lære og får nu prøvet det af inden optagelsesprøven. Nora er en ualmindelig sød og smilende pige, der passer stalden med stor ansvarsfølelse og selvdisciplin – hun får hverdagen til at hænge sammen. Privat er hun primært dressurrytter, men har nu også kastet sig over spring med stor entusiasme.