Teamet

Om mig selv kan jeg sige, at jeg er uddannet berider med speciale i dressur.
Jeg har selv uddannet flere heste fra bunden og til S-dressur; den mest kendte er nok Lady My, som gik på landsholdet med Mikala Gundersen i mange år. Jeg startede med at ride Grand Prix som 4.-års beriderelev under Søren Vallentin på Vilhelmsborg og har siden været bidt af uddannelse af især dressurheste- og ryttere.

I 2013 startede jeg som selvstændig i Nordsjælland med at tage heste i ridning med salg for øje, og allerede året efter havde jeg læremesterstatus. Sideløbende med min egen forretning startede jeg i 2016 som daglig leder af Helsinge Rideklub, hvor det blev til 8 gode år. Efter en større rideulykke i 2020, som har givet mig para-status, har jeg imidlertid måtte skære lidt tilbage i arbejdet, og i 2024 betød det farvel til HSK og beriderelever. Nu holder jeg til på et hyggeligt stutteri, hvor jeg kan fokusere på den enkelte hest og give mig dén tid, der er brug for.

Jeg har stærk tiltro til, at god grunduddannelse kan hjælpe langt de fleste langt op i dressurens sværeste klasser, og jeg hjælper gerne alle slags ryttere uanset niveau, hvis bare interessen for at lære er god. Jeg underviser også i Norge hver-hveranden måned så kontakt mig gerne, hvis du mangler undervisning.

I ridningen har jeg stor fokus på, at hestene ikke overtrænes i forhold til deres alder og niveau, og på denne måde har jeg altid glade, velfungerende heste i stalden (der ikke står med skader!). Af samme grund går alle ridningshestene dagligt på fold for at forbedre sene- og ledkvalitet samt gøre hestene gode til at tackle forskellige underlagsforhold.
Foldene er af god størrelse med græs, og boksene er store og primært strøet med halm. Kvalitetswrap tildeles rundhåndet efter behov.

Du skal altid være velkommen til en uforpligtende snak, hvis du overvejer at sende din hest i arbejde – så finder vi den mest optimale løsning for netop dig og din hest. Jeg tager desværre ikke ung- og tilridningsheste ind mere, men giver gerne en anbefaling.