Samarbejdspartnere

Helsinge Rideklub
HSK
Helsinge Rideklub er en skøn, gammel klub med plads til alle og store ambitioner for fremtiden. Da klubben og faciliteterne udelukkende drives af frivillige, er sammenholdet og engagementet for hestene og deres velfærd stort. Klik på logoet og se mere.


Nelius Beslagsmedie (v. Brian Nelius Mortensen)
10271545_10152448190602899_7192281055631819150_n
Brian er både virkelig dygtig, utrolig tålmodig med hestene og let at have en dialog med – alle kvaliteter, der er vigtige i en stald som vores.


Nordsjællands Beslagsmedie (v. Jonas Schou)

Jonas er vores lokale smed. Dygtig, pålidelig og altid på pletten, hvis uheldet er ude.

Hjem


Heri Rideudstyr 

Med sit store sortiment indenfor alle prisklasser såvel som venlig og super kompetent service, er HERI i Lynge de helt rigtige at handle med. Desuden får alle medlemmer af Helsinge Rideklub 10% på deres køb som standard! Spørg efter Pernille hvis du er i tvivl.


Dyrlægerne Hørsholm Hestepraksis
Skærmbillede-2013-05-01-kl.-12.58.55
Hørsholm Hestepraksis er en af landets førende klinikker indenfor deres felt og har masser af teknologi til deres rådighed. Samtidig er de virkelig behagelige mennesker og tager god hånd om dig og din hest. Klik på logoet og se mere.


Laugø Dyrelægegruppe

Laugø Dyrelægegruppe er lige i baghaven, og med deres fine faciliteter og lange erfaring med heste og handelsundersøgelser, er der ingen grund til ikke at vælge et besøg hér. Desuden er servicen god, og der bliver lyttet til dine behov.


Dyrlæge Louise Hellenberg

Louise er lokal, selvstændig dyrlæge og altid på farten. Hun er udover at være dygtig både imødekommende, servicemindet og udfører arbejde til en super fin pris, og hun er en hyppig gæst i stalden.