Hangas

Født: 2013
Køn: Vallak
Stangmål: 170 cm.

Far:
Mor:
Morfar:

Fin vallak med mange gode muligheder. 3 reelle gangarter hvor især skridten er super. Virkelig sød og nem på tur. Han har i udlandet sprunget MB som 6-års, men har hos os kun gået LB. Han springer med stort hjerte og kan godt tage en bom, men stopper aldrig. Virkelig god og stabil på tur, hvor han gerne går forrest og altid kan stoppes. I dressur har vi haft Hangas med i et par LA-er, hvor han har gjort det fornuftigt, selvom hans motivation hér ikke er helt så stor. Han kan gå lidt sidebevægelser, kontra og også lave et rent changement til begge sider, men er til den sløve side.
Alt i alt en super allround-type, der vil egne sig til såvel stævnehest på L-niveau, til turhest eller måske endda til military. Tåler nemt rytterfejl.
Hangas er i det daglige en meget sød og rolig hest, som knytter sig til sin ejer, men han bryder sig ikke om smed, og hvis dette ikke håndteres “rigtigt”, skal han bedøves. Derudover har han førhen angrebet en foldkammerat, som han ellers har gået godt med gennem lang tid, og han sælges derfor som alene-folds-hest.
Er tidligere gået rent igennem handelsundersøgelse og har været forsikret uden anmærkninger, men har aldrig været i røntgen.